Tippek egészséghez és az autónk megfelelő gumijához

Talán az egyik legjobb módszer, amit megtanultam arra, hogy egészséges maradjon az ember, az az, hogy mindig hallgasson a kis belső hangjára. Ez a hang tényleg egészen halk és figyelni kell rá, de egyszerűen valamiért van bennünk egy olyan felvigyázó, aki mindig szól, mikor már letérnénk az egyensúly útjáról. Csak gondoljunk bele abba, hogy mennyire boldogak tudunk lenni, mikor kapunk egy tábla csokit. Mégis, mikor a feléhez érünk, már kezdünk érezni valami gátat, hogy itt már elég lenne.

Sajnos néha nem hallgatunk erre a hangra és megesszük az egészet. Ez sem baj, hiszen esendő emberek vagyunk, akiknél ez abszolút benne van a pakliban. Nem érdemes szégyellni magunkat érte. A legnagyobb tippem tehát az, hogy mindig figyeljünk oda arra, hogy miket jelez számunkra a szervezetünk, de ne bántsuk magunkat azért, ha néha nem vagyunk tökéletesek.

Az ilyen kompromisszumok azonban nem vonatkoznak az élet összes területére. Ha például az autónk gumijáról van szó, akkor a legminőségibb terméket szabad csak megvenni. Ehhez pedig nagyon jó áron lehet hozzájutni, ha az ember a gumidiszkont oldalát használja. Nem is tudom, hogy miként találtam meg, mivel azóta már elfelejtettem, hogy mennyit stresszeltem a gumivásárláson, annyira természetes lett a gumidiszkont kényelmessége.

De mi teszi annyira különlegessé ezt az oldalt? Elsősorban az, hogy semmiben sem próbálnak mást mutatni, mint amit valóban biztosítani tudnak nekünk. Így az első dolog, amit az oldalra lépés után fogunk látni, egyben a legfontosabb része az oldalnak. Az autógumi kereső. Ez a kereső nincsen eltakarva idegesítő reklámok által. Nem próbálnak ilyen ócska módszerekkel még több pénzt szerezni tőlünk.

gumidiszkont

Az autógumi keresőbe pedig olyan részletesen tudjuk betáplálni az autónk adatait, hogy a találatok között biztosan csak olyan gumikat fogunk találni, amik passzolni fognak. A megadható adatok között van a gumi fajtája, illetve az autónk fajtája. Természetesen a legfontosabb paraméter, az az autónk kerekének a mérete. Aki nincs annyira képben ezekkel a dolgokkal, az is nyugodtan, minden sürgetés nélkül utánuk tud nézni. Ha van egyébként valakinek kedvenc márkája, azt is ki lehet választani, így a találatokat ehhez mérten fogja szűkíteni a kereső.

Sok oldal a következő lépésben szokott elvérezni. Mikor már minden paramétert helyesen betápláltunk, megkapjuk az ebbe a kategóriába tartozó gumikat. A fő gond az szokott lenni, hogy nem lehet megtalálni pontosan a termékek részleteit. A gumidiszkont oldalán azonban rögtön látni fogjuk azt, hogy mi mennyibe kerül. Az áraik nagyon meggyőzőek. Ha azonban ez nem lenne elég, akkor rengetegszer még különböző akciók is szoktak érvényben lenni a szettekre. Így nagyon sokat tudunk spórolni egy bolti vásárláshoz képest.

Nekem egyébként tényleg az a kedvencem, hogy mindent a saját tempómban tudok elintézni. Senki sem nyaggat, vagy próbál meggyőzni egyik vagy másik termékről. Objektívan meg tudom nézni a dolgokat és ezeket összevetve tudok dönteni afelől, hogy melyik választás lesz számomra a leginkább szimpatikus. Ha pedig meghoztuk a döntést, akkor csak bele kell rakni a gumit a kosárba. Ezt követően már csak pár apró lépést kell követnünk. Az egyik ilyen, a szállítási adataink megadása, a másik pedig a fizetési mód kiválasztása. Szerintem ezek nem fognak gondot okozni senkinek, úgyhogy nyugodtak lehetünk a rendelésünk felől. Pár nap múlva pedig már meg is kaphatjuk az új gumikat.