Mi a cégnél kollektívan ügyelünk az egészségre

Senki életébe nem szeretünk beleszólni, de a céges csapatépítést, a “teamwork” szempontjain túl úgy szoktuk szervezni, hogy élményszerű legyen, és aktív. Aktív, tehát valami olyan, ami megmozgat mindenkit, és segít jólesően elfárasztani a munkatársakat. Ezt szemléletformálónak is szánjuk, de az idén nyáreleji összetartás után mondhatjuk, hogy az élményszerzés néha mindent felülír.

Szokványosnak kicsit sem mondható programot találtunk ugyanis. A https://balatonpro.hu/ oldalon tekinthető meg, pontosan miről van szó, a Rendezvényszervezés —> Csapatépítő játékok, programok, tréning fül alatt. Elképesztően jól éreztük magunkat. Nem is kellett sokat utaznunk, és olyan helyen koronáztuk meg az egész éves sikeres együttműködést, ami jó érzéseket hagyott mindenkiben. Ez aztán alkalmas rá, hogy mindenki úgy érezze: ilyen egy jó munkahely – összegeztem végül magam is a szóban forgó napot aztán.

Akinek nem lenne még elképzelése arról, miért fontos az ilyen “teambuilding” nagy-, közép-, vagy akár csak a kisebb vállalatok számára, még egy kisebb fejtágítót is kaphat azt illetően, miért vált ez a dolog a céges kultúra részévé. Mármint hazánkban is. Nyilván külföldről átvett “találmány”, amiről beszélünk. És a https://balatonpro.hu/ rendelkezik rutinnal és eszközparkkal is, hogy ebben segítséget nyújtson, és minden szempontból teljessé tegye az élményt. Van lehetőség például vitorlás csapatépítésre, vagy akár 50-100 fős komplexebb programokra, interaktív feladatokkal. A “multi” cégeknek pedig akár 1000 fős komplett csomagok is elérhetők, szárazföldi helyszíneket bevonva a dologba.

Mi egy kisebb cégtől kaptuk a tippet, akik például a borkóstolót és az ebédet emelték ki, tehát tudtuk, hogy sokféle esemény beilleszthető a “céges buliba”, de nálunk tényleg a “mozgás és az egészség” a jelszavak, amiket ilyenkor emlegetünk. Így mi a “SUP-os” csapatépítést választottuk. A SUP álló, deszkán evezést jelent, amit talán kevesen próbáltak mifelénk, de nagyon megéri. Ügyességi és gyorsasági játékok – bójakerülgetés például -, és a végén fürdőcskézés. Így lehet aztán jól összeszoktatni a csapatot! Jó dolgokat kipróbálni, és profi szervezők felügyeletét élvezve kihasználni a Balaton, általunk kiaknázatlan lehetőségeit. Nagyon megszerettem a vendéglátóinkat. Elégedett voltam, ahogy már előzetesen is adtak tippeket, mindig rendelkezésre álltak, maga a napunk pedig azért (is) lett hibátlan, mert nagyon kitettek magukért.

Írnak a https://balatonpro.hu/-n sárkányhajós vetélkedésről is, quad túráról, de ha beleszólna az időjárás, vannak “indoor” lehetőségek. Mi szerintem így is a legjobbra voksoltunk. Persze nem csak cégeknek ajánlott odafigyelni a BalatonPRO-s események tárházára, hiszen mindenféle, privátabb programot megszerveznek ők. Legyen szó családról, barátokról, vagy simán csak a hajózás szenvedélyének való hódolásról. Meghitt, vagy épp kikapcsolódós programterv, mindenre vannak opcióik. Akár bulizni, akár szerényebben, de érzelmesen ünnepelni szeretnénk évfordulót, szülinapot, megszervezik a lánykérést, vagy segítenek bejutni a jobb szórakozóhelyekre haveri társaságoknak. Oktatnak is, ha még csak álmodozunk róla, hogy vitorlázzunk egyszer, aztán, a megfelelő kondíciókkal bérelni is lehet a flottájukból szinte bármit. Ha Balatonról és környékéről van szó, ők a legjobbak, és mivel közeledik a karácsony, az sem lehetetlen, hogy ajándékutalványt veszek páraknak, amit majd levásárolhatnak a BalatonPRO-nál. Döntsék el ők, mit szeretnének csinálni a vitorlás-rendezvényszervezős céggel közösen, de ezek nem semmi lehetőségek, így mindenkinek akadhat “bakancslistás” lehetőség, amire befizethet.