Jó egészséget kedves autóm!

Nem mondanám magam túl nagy autómániásnak alapból. Mégis, ha én birtoklok egy eszközt, maximalistábban óvom olykor az épségét, mint a saját magam egészségét.

Ez amúgy túlzás – kiindulási alapnak ezt azért fogadjuk el. Mármint, hogy az autónk nem fontosabb nálunk! Ennél evidensebbet nem is írhattam volna ezen a blogon. De ettől még fontos persze óvni “őt”! Főleg, ha munkaeszközként használjuk.

Futómű szervizelés a 19. kerületben

Nem csak egy jó autót venni a feladatunk tehát, ha boldogulni akarunk vele. Ahogy jó orvost is kell találni, úgy szükségünk lesz egy jó autószerelőre is. Aki gondos, aki szereti szerelni az autókat, olyan, mint ami a metaautoszerviz.hu weboldalon megtalálhatók. Ők egy kiváló szerelőcsapat.

Rájuk én így leltem: ” Futómű szervizelés a 19. kerületben”. Egy egyszerű Google-keresés. Persze kinek mi a fontos éppen, autószerelésen belül. Szereléstípusokból szinte végtelen a felhozatal náluk, a kerületbéli távolságok pedig pont autóval könnyen áthidalhatók. És az a jó bennük, hogy igen gyorsan dolgoznak. Szuper gyorsan! Bizonyos dolgok esetében, ha odaviszem a kocsit, csak egy kicsit kell várnom, és kész is van. Gumicseréhez online időpontfoglaló rendszerük van, eredetileg “gumisként” is kezdték, szóval ebben még a többihez képest is kiugróan jók és ügyesek. De nekem azért kellett a “futómű szervizelés a 19. kerületben”, mert ennél sokkal nagyobb problémám volt egyszer, és a lehetőségekhez képest azzal sem húzták az időt, viszont hibátlan szervizelést láttak el. Minél gyorsabban, minél jobb állapotban kapjuk mindig vissza itt az autónkat!…

Még egy kicsit a gumis szekcióra visszatérve, az időpontfoglalóval nincs tényleg sorbanállás, besorolt “időfakkban” érkezhetünk, és még gumihoteljük is van. Ami pedig azt jelenti, hogy náluk tárolhatjuk mindig az abroncsaikat – akik nyilván szakszerű körülményeket biztosítanak, és tartanak fenn ehhez.

Ha egy kicsit lejjebb görgetünk, mondjuk a “Gumicsere, gumiszerelés” almenün belül, hamar szembejön a high-tech is: szenzoros gumik cseréje. Ezt pedig azért hozom fel, mert ez hiába nem csak egy kőgazdagoknak szóló szerviz, hiába egy “mindenes” márkafüggetlen szerviz, mindenben naprakészek. Nem tudom, egyáltalán régen így volt-e, de a márkafüggetlenség ma már végképp nem azt jelenti, hogy a márkaszervizbe túl költségesnek hordani ítélők fordulnak oda. A Métához inkább azok fordulnak, akik minőségi munkát akarnak. Esetleg többféle kocsijuk is van, és nem akarják máshová hordani mindet, mert itt az összeshez értenek. Esetleg, akik közel laknak és anyagilag jól akarnak járni. No meg elvárják a korrektséget.

Menjünk akkor viszont végig már a szereléstípus-menüpontokon, hogy ne csak a futómű szervizelést említsem, meg a gumiszerelést. Mert bizony ennél tényleg sokkal, de sokkal több minden van itt. Lehet menni hozzájuk teljes autóátvizsgálásra, autódiagnosztikára, villamossági szervizre, vihetjük hozzájuk tényleg az új autókat is, miközben a matuzsálemeket is ismerik kívül-belül. Mehetünk autóklíma szerelésre, fékjavításra, fényszóró beállításra, kipufogócserére, de tudják ezeket is javítani sokszor, mehetünk kuplungproblémákkal, lengéscsillapítós gondokkal, várnak olajcserére, vagy teljes vezérléscserére is.

Nem csak az autószerelés területén, más területen is ritka az ennyire komplex, mégis jó árú szolgáltatás. És ha ezek mellé még maximális korrektség és transzparencia is jár, az pláne jó. Náluk láthatók előre az árak, stb. Beírtam egyszer a Googlebe, hogy Futómű szervizelés a 19. kerületben és mostanra nagyon sok pénzt spóroltam rajtuk! Szavazzatok nekik ti is bizalmat, ha a környéken éltek!