Ép autóban egészséges termékek

Egy egészségbolt tulajdonosa vagyok, aki házhoz szállítást is vállal. Szeretem, ha a céges autók ápoltak, és megfelelően karban vannak tartva, hiszen ez is árulkodik egy cég szellemiségéról. Egy autó ,,egészsége” a tisztaságán is múlik, így rendszeres takarítással is hozzájárulunk a járművek kiváló állapotáért.

Egy remek webshop kínálatából szerzem be az autóápoláshoz szükséges kellékeket. Szövet, kárpit és bőr felületek – Autó – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból,- mindezt tartalmazza a kínálat.

szövet, kárpit és bőr felületek - Autó - Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

A kedvenc autósamponom, melyet az olajwebshop.hu webáruházból szoktam rendelni, egy koncentrált termék, amely biztonságosan tisztítja meg az autó felületét. Ez nem más, mint a német SONAX, ami vezető gyártó az autóápolás területén. Már hatvan éves tapasztalattal a hátuk mögött képesek szponzori minőséget garantálni, emiatt rengeteg autó-vagy motorsport sztár választja ennek a márkának a termékeit. A termékeiket nagyon egyszerű használni, a tisztítószerek fejlesztésénél, figyelembe veszik a felületek különböző mértékű elhasználódását. A sampon kíméletesen tisztítja meg autómat a szennyeződésektől, és nagyon lényeges kritérium, hogy eközben nem károsítja a lakk, a króm, a műanyag vagy az üveg felületeket. Emellett teljesen foszfátmentes.

Ami az autó belsejét illeti, szintén fokozott figyelemmel állunk neki a tisztításának. Ennek fontosságát is az olajwebshop.hu munkatársaitól tudtam meg. Mindegy, hogy autónkban szövet, kárpit vagy bőr felületek vannak, autóápolás- és karbantartás tekintetében az olajwebshop.hu siet a segítségünkre, ahol kenőanyag is elérhető megbízható forrásból. Szövetek tisztításához minden esetben egy speciálisan kifejlesztett, magas tisztítóerővel bíró SONAX terméket választok. Nagy teljesítményű formulákból épül fel, és ennek köszönheti megkérdőjelezhetetlen hatékonyságát. Eltünteti a kellemetlen szagokat, és még az igazán makacs foltokkal is szembeszáll. Kíméletesen távolít el minden szennyeződést anélkül, hogy károsítaná az ülések vagy a tetőkárpit anyagát. A speciális szagsemlegesítő formulának köszönhetően megszűnik a dohányfüst, vagy az állatok által hátrahagyott, kellemetlen szag.

Szeretem, ha a műszerfal és a műanyag elemek is ápoltak, de a fényes felületeket nem kedvelem, ezért egy olyan műszerfal ápolót rendelem az olajwebshop.hu-ról, amely matt hatást biztosít. Rendszeresen használva védőburkolattal látja el a belső felületeket, így sikeresen megóvja a műanyagot a szerkezetében létrejövő károsodások ellen. A SONAX terméke elektrosztatikus felöltődést biztosít, ezáltal akadályozza meg, hogy a porszemcsék a felülethez tapadhassanak. Amellett, hogy eltaszítja ezeket a szemcséket, regenerálja és ápolja a matt és kiszáradt felületeket. Selymes tapintásúvá válik minden műanyag felület. Az illata nagyon kellemes.

Mindegyik termékből több darabot szokásom rendelni, hogy mindig legyen készleten. Az autók karbantartása így folyamatos, és a megrendelők azt láthatják, hogy mindig tiszta, igényes, esztétikus autók szállítják ki a számukra a megrendelt termékeket.
Vásárlás előtt ne feledd: szövet, kárpit és bőr felületek – Autó – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból!