Dobd fel magad vidám pólókkal az őszi megfázás után!

Számomra az ősz három dolgot jelent: undorító iskolakezdést, a nyári bulik végét és állandó, visszaeső megfázást orrfolyással, torokfájással és köhögéssel. Egyszóval nem ez a kedvenc hónapom, hiába a szép sárga-barna lombok és művészien melankolikus táj. Jó, mondjuk az állandó betegeskedés elkerülhető lenne, ha normálisan felöltöznék egy-egy kültéri esemény kapcsán, de tudjátok jól, hogy nem olyan könnyű a pólóról átállni a pulóverre. Annyi hozadéka volt az őszi megfázásaimnak, hogy kiváló módszereket fejlesztettem, melyekkel enyhíthetők a tünetek.

Az első, és örökzöld megoldás a fokhagymás-gyömbéres-kamillatea mézzel és citrommal. Ez az öt összetevő már önmagában is csodaszernek számít, de ha kombinálod őket az elsöprő siker lesz. Fontos, hogy ne filteres kamillát vegyél, hanem rendes kamillavirágot. Ez a gyömbérre és fokhagymára is vonatkozik. Ha megvan minden alapanyag, szórj kb. 5 evőkanálnyi kamillát egy edénybe, reszelj rá jó sok gyömbért, préselj bele legalább 3 gerezd fokhagymát és utána öntsd le forró vízzel. Mézezd, citromozd, idd meg, és már jobban is leszel.

Bevett szokásom, hogy ha felgyógyulok, ünneplésképp veszek valamilyen vicces pólót. A https://lolmarkt.hu/ a kedvenc oldalam, ha ilyen cuccot szeretnék vásárolni. Ez egy olyan webshop, ahol temérdek egyedi dizájnnal tervezett ruhadarab közül válogathatunk. Manapság óriási divatja van ennek az iparágnak, mindenki szereti kifejezni az egyéniségét, és a pólók kiváló eszközök erre.

Ha van konkrét elképzelésed, milyen cuccot szeretnél, használhatod az oldal keresőjét. Ide be kell írnod a téged érdeklő kulcsszót, és már jönnek is a különböző, őrültnél őrültebb pólók. Legutóbb például sörözős ruhadarabot akartam, ezért megadtam a „sör” kulcsszót, és a webshop egyből ki is listázott 43 különböző pólót. Ennek hátránya, hogy borzasztó nehéz döntés elé kerül a vásárló, hiszen mindegyik darab nagyon vicces, és jól néznek ki. Csak hogy idézzek néhány póló-szöveget: „Ma vajon iszok sört??? A: IGEN B: A”, „Vészhelyzet esetére a vércsoportom: SÖR”, „A boldogsághoz nem kell más, csak grillkolbász és kellő mennyiségű sör!”. Szeretem az ilyen életigazság megállapításokat.

Ha megtaláltuk a számunkra legkedvesebb darabot, rákattinthatunk, és megcsodálhatjuk nagyban is, valamint különböző színekben. Amit végül én választottam, annak a szövege „Szerelni sör nélkül olyan, mint szexelni nő nélkül. Kivitelezhető, de nem az igazi.”  Ez a darab 9 különböző színben kapható (zöld, piros, fekete, grafit, sötétkék, királykék, türkiz, sötétzöld és military). Méretek tekintetében is nagy a választék ennél a darabnál: S, M, L, XL, XXL. Ha bizalmatlan típusok vagyunk – bár a LOLmarkt esetén semmi okunk rá – 490 Ft ráfizetésért cserébe 365 nap cseregaranciát kaphatunk a megrendelt termékre. A szín, méret és garancia kiválasztása után már csak annyit kell megadnunk, hány darabot szeretnénk berendelni, és mehet is a kosárba a vadi új vicces pólónk.

A kosár nagyon felhasználóbarát kialakítást kapott. Szépek a színei, jól átlátható és könnyen kezelhető. Láthatjuk benne a megrendelt darabok bruttó végösszegét, módosíthatjuk a darabszámot, de még a rendelni kívánt pólók méretét és színét is megvariálhatjuk utólagosan. Egy kis ablakban megtekinthetjük, mennyibe fog kerülni a kiszállítás, és itt azt is beállíthatjuk, milyen országba akarjuk rendelni a termékeket. Magyarországra például 1.190 Ft-ért hozzák ki a ruhadarabokat, Németországba és Romániába 3.990 Ft-ért. A hazai szállítás 5.020 Ft felett ingyenes.

A https://lolmarkt.hu/ egy olyan hely, ahol bármilyen alkalomra találsz pólókat, legyen szó a hangulatod javításáról, valamilyen buliról, vagy csak a szereteted kifejezéséről. Ha szereted az egyedi darabokat, keresd fel a weboldalt, vagy látogass el 13 üzletük egyikébe.