Az én lelki egészségemhez a táskavásárlás is hozzátesz

Néhány kérdés, amit érdemes feltenni magadnak az egészséges életmóddal kapcsolatban! Hasznos tippjeink következnek.

Hogyan éled a mindennapjaid? Az élettered biztosít számodra megfelelő pihenési, feltöltődési helyszínt? Olyan emberekkel veszed körbe magad, akik támogatnak és akik mellett megnyugszol, vagy akikkel folyton konfliktusban állsz? Örömödet leled-e a mindennapi tevékenységeidben, vagy túlélő üzemmódban vagy?
Lehet, hogy idáig nem is gondoltál arra, hogy ezek milyen fontos kérdések, és mennyire kapcsolódnak valójában az egészségedhez! Hiszen nehéz egy olyan közegben testileg és lelkileg is jól lenni, ahol nap mint nap megmérgeződsz, ezért a stressz, a krónikus kimerültség és a gyakori betegség elkerülésének érdekében (hogy a lelki részét ne is említsük a dolgoknak) az egyik legfontosabb lépés, hogy ezekre a dolgokra figyelj!

Tojásdiéta? Koplalás? Egy új csodaszer, ami eredményeket hoz? Csak a fogyás témakörét említettem, de máris látható, hogy mennyi olyan dolog van, amit talán mások szájából jótanácsként is hallgatunk, mégis nagyon veszélyes. Persze sok olyan dolog is van, ami megfontolt alapokon nyugodva teljesen működőképes – ugyanakkor fontos, hogy ami másoknak bevált, az nem biztos, hogy nekünk is be fog! Hallgassunk a szakértőkre és a szervezetünk jelzéseire, ha pedig valami új dologba vágnánk bele a fejszénket – bármilyen új mozgásforma, étkezésben bevezetett változások, új hobbi -, alaposan olvassunk utána a dolognak!

A túlzásba vitt vásárlás ugyan lehet egy tünet vagy kényszeres zavar is, ám azt nagyon fontosnak tartom, hogy időnként meg tudjuk ajándékozni magunkat akár “csak úgy” – én ezt szebbnél szebb táskákkal teszem, amiket az Anna táska webshopból szoktam házhoz rendelni. Nekem ez így nagyon kényelmes és praktikus, jó idege bevált, mert mindig is fárasztott a fizikai boltokban való nézelődés, meg hogy csüngenek rajtam az eladók… Itt pedig ha bármi kérdésem van, akkor írok nekik egy e-mailt, egyébként pedig kiválóan eltájékozódom az oldalon egyedül is. Amit bátran tudok ajánlani a márkák közül, az az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház kínálatában széles termékskálán érhető el ez a brand, amire én csak úgy szoktam hivatkozni, hogy az egyik legszínesebb és legcukibb koncepció, amit valaha láttam. A legjobb, hogy az adott táskatípushoz tökéletes passzoló pénztárcát és neszesszert is megveheted náluk. Nekem legalábbis ez egy jól bevált ötlet, szeretem, amikor az engem körbevevő kiegészítők harmonizálnak egymással, pláne, ha egy terméksorozatból vannak… De nem csak az Anekke táskákról érdemes szót ejteni, ugyanis pl. a Kimmidoll darabjaiban is mind akad egy csavar, bár tény, hogy ezek összességében inkább mégis letisztultabb, alkalmakra jobban passzoló darabok. Ezt például jobban el tudom képzelni az idősebb korosztálynak is, mint az Anekke termékeit, mert jobban megjelennek rajtuk a klasszikusnak mondhat, barnás, okkeres, szürkés színek, amik jól beilleszthetők bárki gardróbjába. A megrendelés és a kiszállítás is teljesen zökkenőmentes náluk, ezt többszöri tapasztalat alapján tudom mondani. Én eddig mindig utánvéttel fizetem, de megoldható a Barion rendszeren keresztül történő online bankkártyás fizetés és az előre utalás is. A szállítást illetően pedig szintén több opciónk is akad: kérhetjük az ország számos Pick Pack Pontjának bármelyikébe, vagy lakcímünkre a megrendelt csomagot. A csomagok mindig sértetlenül és pontosan, időben érkeztek meg hozzám – emellett hadd adjak egy kis tippet: a rendelés végösszegét érdemes tudatosan tervezni olyan okból is, hogy kedvezményes, vagy akár teljesen ingyenes szállítást érhetünk el.

Nem mondom, hogy minden szezonban új táskát veszek, de az Anna táska kínálatának nehéz ellenállni, ugyanis valóban minden szezonra van náluk izgalmas termék. A könnyű, lenge tavaszi és nyári ruhákhoz, a bulizós estékhez, a rohanó hétköznapokhoz, vagy az őszi-téli réteges öltözködéshez. Bármikor jól jöhet az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruháznál nincs is jobb választás a megvásárlásukhoz.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy a webáruház a férfi ismerősökre és családtagokra is gondol? Tehát nem csak számos olyan, sikeres és keresett márka -, mint a Marco Tozzi, a Heavy Tools, a Tamaris vagy az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház – képezi a kínálatot, hanem ezen belül és ezeken felül férfi táskák, pénztárcák és övek is. Kell ennél több?!

Tehát, ahogy már többször is említettem: Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház… Nem érdemes kihagynod – csapj le az akciós termékekre még ma!